Algemene leveringsvoorwaarden

Algemeen

Door het plaatsen van een bestelling gaat de koper akkoord met de voorwaarden zoals vastgesteld door Melody's Kralenwerk.

Melody's Kralenwerk heeft het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de internet-site te wijzigen. De voorwaarden die op het moment van bestelling geplaatst waren op Kralenwerk.com zullen uiteraard van toepassing blijven voor die bestelling.

De prijzen van de producten zoals getoond op onze website zijn inclusief BTW.

 

Verzending

Melody's Kralenwerk zal ten alle tijden zorg dragen voor een tijdige levering. Pakketjes waarvan de betaling door ons is ontvangen worden zo snel mogelijk verstuurd. Wij verzenden uw bestelling met DHL. Na uw bestelling krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van ons. Zodra wij de betaling binnen hebben, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden. Mocht dit niet lukken, dan nemen we contact met u op. Zodra uw bestelling onderweg is, sturen we u een e-mail.

Melody's Kralenwerk is niet aansprakelijk voor vertragingen van de zending opgelopen bij DHL.

Voor bestellingen vanuit Nederland tot € 35,00 rekenen we € 3,95 verzendkosten. Voor bestellingen groter dan € 35,00 zijn de verzendkosten voor Melody's Kralenwerk.

Voor bestellingen uit de rest van Europa tot € 45,00 rekenen we € 7,00 verzendkosten. Voor bestellingen groter dan € 45,00 zijn de verzendkosten voor Melody's Kralenwerk.

 

Bestelling

U kunt een bestelling plaatsen bij www.kralenwerk.com via de internetwinkel.

Vanuit het programma krijgt u meteen een bevestiging dat uw bestelling is aangekomen.

 

Wanneer tijdens de leveringstermijn een product niet voorradig blijkt, zullen wij dit binnen 1 week in een aparte
e-mail laten weten. In overleg wordt dan bepaald wat er met de bestelling gebeurt.

U heeft de keus uit de volgende mogelijkheden:

  • Desbetreffende product wordt in backorder geplaatst en zal geleverd worden zodra deze weer op voorraad is.
  • U kunt voor hetzelfde bedrag als desbetreffend product een ander product uitzoeken.
  • U ontvangt het geld van het desbetreffend product retour.

 

Betalingscondities

U kunt kiezen tussen betaling met I-DEAL, PayPall of vooruit betaling. Dit kan door middel van overschrijving per bank onder vermelding van ordernummer en naam, op RABOBANK rekeningnummer 142041653 ten name van Melody's Kralenwerk te stadskanaal.

Wanneer de betaling na 10 dagen niet door ons is ontvangen wordt de bestelling geannuleerd.

 

Retourneren en ruilen

Koopt u iets via internet, dan heeft u sinds 1 februari 2001 een wettelijke bedenktijd van 7 dagen. In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden onaangebroken en in de originele verpakking terugsturen.

De verzendkosten worden u echter wel in rekening gebracht, ook dient u zelf de verzendkosten van de retourzending te betalen.

De periode van 7 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt.

 

Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per e-mail of telefoon te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we e.e.a. zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen.

 

Privacy

Melody's Kralenwerk respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen intern. We zullen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming nooit ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

 

Gegevens van Melody's Kralenwerk

www.kralenwerk.com is een onderdeel van Melody's Kralenwerk.

Melody's Kralenwerk staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 34211390.

Ons BTW-nummer is NL1260.62.407.B01.

RABObank: 142041653

IBAN: NL95 RABO 0142041653

BIC: RABONL2U

 

Vestigingsadres:

Groningerlaan 32

9501 SH Stadskanaal

Mob: 06-22898903

Website: www.Kralenwerk.com

E-mail: info@kralenwerk.com