Patronenboeken Diamond Dotz

Needleart World

Diamond Dotz Freestyle boek
Een geweldig boek met maar liefst 63 patronen om alledaagse artikelen te laten schitteren. Pimp je telefoonhoesje, decoreer een leuk opbergdoosje of maak een naambordje voor de kinderkamer met de verschillende alfabetten. Meer dan genoeg ideeën
Eenvoudige instructies voor het werken met 13-facetten Diamond Dotz Freestyle-steentjes, verschillende lijmen en rollen stof met of zonder lijmlaag. Veel plezier met dotten.

88 pagina's, soft cover.

Needleart World

Sparkle Holiday Diamond Painting boek
Laat uw feestdagen sprankelen. De 12 inspirerende dot-projecten in dit boek zijn snelle en gemakkelijke manieren de ruimte te vullen met glinsterend gejuich. Je kunt de vooraf geselecteerde kleurenpaletten en oppervlakteontwerpen volgen of je eigen avontuur kiezen.
Diamond Dotz Freestyle-steentjes met 13 facetten ontwerpen omvatten: ornamenten, fotolijsten, cadeaulabels en meer.

48 pagina's, softcover.

Needleart World

Sparkle Storage Diamond Painting boek
Organiseren kan zo leuk zijn. Kijk eens rond in je kantoor. Iedereen kan wel wat sprankeling in zijn dag gebruiken. Dit boek biedt veel leuke ideeën voor het werken met de rol met dubbelzijdige lijmlaag, 13-facetten Diamond Dotz Freestyle-steentjes en je oppervlak. Ontwerpen zijn onder meer: receptendoos, postorganizer, cosmeticatassen en meer.

40 pagina's, zachte kaft.

Needleart World

Baby Sparkle Diamond Painting boek
Dotting voegt een beetje twinkeling toe aan je kinderkamer. Het is zo leuk om schattige projecten te maken voor babyshowers of je eigen plezier. De 10 meegeleverde projecten zijn eenvoudig te maken met behulp van de eenvoudige instructies. Het is ook gemakkelijk om de kleurencombinaties te veranderen en ze allemaal in uw eigen kinderkamerstijl te laten passen.
Eenvoudige instructies voor het werken met 13-facetten Diamond Dotz Freestyle-steentjes, verschillende lijmen, stoffen en verschillende overtrektechnieken. Veel plezier met dotten. Ontwerpen zijn onder meer: lampenkap, hoes voor tissuedoos, fotolijst, taarttopper en meer.

40 pagina's, zachte kaft.

Needleart World

Sparkle Gifts Diamond Painting boek
Voeg een beetje sprankeling toe aan elk project. Eenvoudig te volgen instructies bieden de begeleiding die nodig is om te werken met lijmen, oppervlakken en 13-facetten Diamond Dotz Freestyle-steentjes. Elk project biedt een vooraf geselecteerd kleurenpalet, maar voel je vrij om fantasierijk te worden en je creativiteit de vrije loop te laten.
Kies je eigen oppervlak en kleuren om iets unieks te maken. Ontwerpen zijn onder meer: sieraden, zakjes, t-shirts, opbergdozen en meer.

48 pagina's, zachte kaft.

Needleart World

Sparkle At Home Diamond Painting boek
Voeg in elke kamer sprankeling toe met 16 unieke freestyle diamond painting projecten voor eenvoudig decoreren. Instructies laten je zien hoe je lijmen en 13-facetten Diamond Dotz Freestyle-edelstenen op elk oppervlak kunt gebruiken. Het is gemakkelijk om stencils, letters of zelfs borden van uw lokale vlooienmarkt te gebruiken. Gebruik je fantasie en dot je wereld.
Ontwerpen omvatten: zonnige dag decor tegel, stenciled teken, juwelen monogram, kleurboekpagina teken en meer. Projectmaterialen vereisen over het algemeen Diamond Dotz freestyle-steentjes in verschillende kleuren, Diamond Dotz universele lijm, borstel, beschermende film, stylus, was en applicatietray. Vaardigheidsniveau voor beginners.

48 pagina's, softcover.

Needleart World

Dazzling Fashion Diamond Painting boek
Mooie klassieke collectie patronen om je favoriete kledingstukken mee aan te kleden. Eenvoudig te volgen instructies bieden de begeleiding die nodig is om te werken met lijmen, oppervlakken en 13-facetten Diamond Dotz Freestyle-steentjes.
Elk project biedt een vooraf geselecteerd kleurenpalet, maar voel je vrij om fantasierijk te worden en je creativiteit de vrije loop te laten. Kies je eigen oppervlak en kleuren om iets unieks te maken. Bevat ontwerpen voor: spijkerjack, overhemd, jeans, schoenen, portemonnee, draagtas en meer.

48 pagina's, zachte kaft.

Needleart World

Simple Sparkle Jewelry boek
Handgemaakte sieraden zijn de perfecte manier om elke outfit of gelegenheid aan te kleden. Deze leuke collectie is ontworpen om je favoriete outfit te laten schitteren. Gebruik de 13-facetten Diamond Dotz Freestyle-steentjes met lijm en prachtige edelsteenkleuren.
Er zijn gemakkelijk te volgen instructies en tips bijgevoegd om deze leuke hobby voor jou tot leven te laten komen. Voeg sprankeling en glans toe aan kettingbedels, telefoonhoesjes, haarclips en meer.

48 pagina's, zachte kaft.

Needleart World

Paper Crafting Diamond Painting boek
Ontdek hoe freestyle dotting samengaat met papercrafting om magie te creëren. De snelle en leuke projecten in dit boek zijn geweldige cadeaus. Speciale kaarten, cadeaulabels, tijdschriftomslagen en meer zullen je creatieve kant inspireren.
Gebruik de 13-facetten Diamond Dotz Freestyle-steentjes kleurenpaletten of kies kleuren die bij je passen. Tips over stoffen, lijmen en traceertechnieken zijn inbegrepen. Maak kaarten, cadeaulabels, tijdschriften, banners en meer.

48 pagina's, zachte kaft.

Needleart World

Patches Diamond Painting boek
Verspreid vreugde en sprankelende schattigheid met deze 20 leuke emblemen. Creëer het perfecte embleem voor tassen, jassen, scrapbooking en notebooks. Bevat tips voor het werken met verschillende lijmen, stoffen en overtrektechnieken.
Gebruik de 13-facet Diamond Dotz-steentjes om te painten: aardbei, eenhoorn, ananas, lieveheersbeestje, snoephartontwerpen. Waar wacht je nog op, paint wat emblemen.

32 pagina's, zachte kaft.

Needleart World

Expressions Diamond Painting boek
Laat jezelf zien in sprankelende edelstenen met positieve en wijze woorden. Leg de essentie van je leven vast met de inspirerende zinnen en geliefde citaten in deze tien patronen voor het werken met 13-facetten Diamond Dotz freestyle-steentjes edelstenen.
Inclusief tips voor het werken met verschillende lijmen, stoffen en transfertechnieken. Je gaat painten op handtassen, jassen, dienbladen en notitieboekjes. Zoveel mogelijkheden.

32 pagina's, zachte kaft.

Needleart World

Dog Breeds Diamond Painting boek
Maak een fantastische kwaliteit op bijna elk oppervlak. Ga freestylen met die 13-facetten Diamond Dotz Freestyle-steentjes. Eer uw teckel, beagle, golden retriever, yorkie en andere rassen.
Eenvoudige instructies voor het werken met verschillende lijmen, stoffen en verschillende traceertechnieken. Denk aan de draagtassen, kussens, lijsten en metalen dienbladen die wachten op jouw persoonlijke touch en edelstenen hondenkunst.

32 pagina's, zachte kaft.

Needleart World

 

Love Of Cats Diamond Painting boek
Je diamond paint pootafdrukken en kattengezichten op bijna elk oppervlak. Paint je een weg naar edelsteen purrfection met tien op katten geïnspireerde patronen. Ga freestylen met die 13-facetten Diamond Dotz Freestyle-steentjes.
Eenvoudige instructies voor het werken met verschillende lijmen, stoffen en verschillende overtrektechnieken. Binnenin vind je de droom van een kattenliefhebber. Begin met het schilderen van die poesjes.

 

32 pagina's, zachte kaft.